Contact

Vip Parking Cluj

 

Parcare Aeroport Cluj | Ne situăm în apropierea Aeroportului Internațional Traian Vuia din Cluj-Napoca, la o distanță de 1,3 km și aproximativ 2 minute de mers cu mașina.

Aveți o masină deosebită și vă doriți să plecați liniștiți în concediu? Doriți să știți că mașina dumneavoatră se află în cele mai bune condiții până ce veti reveni? Avem cele mai sigure condiții pentru ca dumneavoastră să aveți o călătorie liniștită.

Vă stăm la dispoziție cu cele mai bune servicii de parcare și transport până la adresa la care doriți să ajungeți sau până la aeroport.

Serviciul de rent a car vă oferă posibilitatea de a călători cu automobile din clasa premium, conduse de șoferii nostri cu experiență, pentru o experiență cât mai sigură și plăcută.

Echipa Vip Parking Cluj are o experiență în domeniu de aproape 10 ani. De-a lungul acestor ani, am fost un partener de nădejde al clienților noștri, încercând să le oferim soluții optime, la cele mai bune prețuri.

Pentru rezervări, vă rugăm să completați datele din calendar referitoare la sosirea dumneavoastră și numarul de persoane.

Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să completați formularul alăturat și vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Adresa noastră: Str. Traian Vuia, Nr. 182A, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Telefon: +40 72PARKING (0727 27 54 64), 0738-13.24.00

Email: office@vipparkingcluj.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai noi servicii și oferte, ne puteți urmări și pe rețelele de socializare, Facebook, Twitter și Instagram.