Serviciul Vip Parking

Parcare Inchisă

Ne bucurăm că avem avantajul parcării acoperite. O parcare închisă oferă mai multă siguranță, mai multă protecție automobilelor inclusiv în fața fenomenelor meteo care ar putea provoca pagube importante.

Supraveghere Video

Intreaga parcare, atât în interior cât și în perimetrul alăturat, este supravegheată video în permanență. Facem tot posibilul și luăm toate măsurile necesare pentru a fi moderni în tehnologia de supraveghere video.

Firmă De Securitate

Pentru situații excepționale în care personalul nostru nu poate face față unor situații deosebite fără un sprijin suplimentar, avem o echipă de securitate care este disponibilă permanent și ajunge în cel mai scurt timp.

Transport Vip

Până la Aeroportul Cluj-Napoca și de la Aeroportul Cluj-Napoca până la parcarea noastră, transportul este asigurat de noi. Mașinile noastre și șoferii noștri sunt pregătiți pentru a vă oferi o experiență placută și sigură.

Protecție

Aveți o mașină deosebită și vreți să o stiți în siguranță pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră? Parcarea noastră este locul potrivit.

Tariful Parcarii

Tariful pentru Serviciul VIP de Parcare este de 50 lei pe zi.

Capacitate Parking

Capacitatea Parkingului nostru interior este de 30 de locuri.

b

Contactați-ne

Vă rugăm folosiți formularul de contact pentru a ne furniza datele dumneavoastră și perioada pentru care doriți o rezervare în parcarea noastră.